Décorer avec des carreaux de ciment

Tapis de carreuax de ciment

Les carreaux de ciment, en plus de servir à remplir les trottoirs de diverses pièces de formes et de couleurs, constituent un élément décoratif très coloré qui peut donner lieu à de nombreuses compositions, notamment la réalisation d’un tapis avec des carreaux hydrauliques.

Nouvelles tendances en tapis avec carreaux de ciment

Bien que l’origine des tuiles hydrauliques ait été de couvrir les trottoirs des maisons, elles ont aujourd’hui acquis une nouvelle orientation, pouvant les placer de nombreuses manières. L’une des plus utilisées est la création de formes rectangulaires au centre d’une pièce imitant la forme d’un tapis. Une tendance de plus en plus demandée qui permet de réaliser une grande variété de combinaisons de formes et de couleurs.

D’une part, cet effet peut être créé au centre d’un revêtement de sol en carreaux hydrauliques, en changeant la couleur ou le design des carreaux qui créeront la forme d’un tapis. Pour cela vous pouvez recourir à un style plus moderne pour la partie qui encadrera le tapis, et à une touche plus classique, style vintage pour la création du tapis.

Une autre façon de créer un tapis de carreaux hydrauliques original et très confortable est de la combinaison avec d’autres matériaux, le plus utilisé de tous les parquets, qui parvient à créer un cadre de chaleur, en créant un revêtement en bois autour des carreaux.

Bref, les utilisations des carreaux hydrauliques donnent lieu à de nouvelles créations et de nouvelles formes de décoration qui parviennent à créer des effets très originaux, preuve que le style vintage est toujours à la mode.

Veure les col·leccions

Idees per a catifa de mosaics hidràulics

Sòls de fusta amb catifa de mosaics hidràulics

 

Catifes amb patrons geomètrics en interiors

 

Catifes hidràuliques en exteriors

L’ús i la instal•lació de rajoles hidràuliques en exteriors també es troba dins de les tendències de decoració actuals, ja que serveixen tant per a delimitar passadissos i àrees exteriors, com per a marcar l’entrada d’algun lloc en específic, la qual cosa fa que qualsevol lloc es vegi molt més vistós i cridaner.

Normalment solen utilitzar-se, per a aquesta mena de catifes, colors forts que ressaltin davant la presència de la llum del sol o motius més seriosos o amb floritures arabesques.

La catifa de rajola hidràulica de Mosaics Torra

Catifa de mosaic amb sanefa

Aquesta és la catifa de mosaic que posseeix un marc o vora acolorida o amb figures, mentre que l’interior es manté llis, ja sigui amb rajoles que combinen amb les rajoles exteriors o mantenint el mateix color de la rajola principal, aquest és ideal per a anar sota la taula del menjador.

Catifa Classic Victorian

Aquesta catifa de mosaic es troba composta per rajoles tipus *Victorian de Torra, les quals són rajoles molt acolorides i són les preferides per a compondre aquests espais. Són ideals per a salons grans, on la catifa serveixi d’element de centre del saló.

Catifa Hexagón Gaudí

Aquesta porta les rajoles de la col·lecció Gaudí de Torra, composta per colors foscos, perquè són ideals per a formar un marc i combinar amb rajoles llises. Aquestes catifes de mosaic llueixen molt bé per a aquells ambients que se’ls vulgui donar un toc avantguardista i modern.

Catifa Hexagon Avantgarde

Aquesta catifa és també en forma de mosaic però més acolorit i multicolor, ja sigui en degradació de colors o monocromàtic, llueix molt bé amb rajoles llises i és ideal per a botigues o oficines.

Consulta amb Torra, estem per a aconsellar-te i assessorar-te amb les catifes de mosaic i molt més.

Línia estoc Lliurament immediat

Les nostres col·leccions destacades

A tots ens agrada una estada amb un aspecte únic

Veure totes les col·leccions