Terres i mosaics resistents

Rajoles hidràuliques per a cuina amb estil

Avui dia les cuines amb rajoles hidràuliques estan a la moda! Pot semblar un estil decoratiu massa retro, però aquests materials escauen molt bé en aquests espais, la qual cosa brinda un confort únic a l’habitació on passem més temps entre receptaris i olles.

Escena ref 175 baixa 1 Torra Baldosas hidráulicas

Construïdes de manera artesanal a base de ciment, sorra i diversos pigments minerals, capten tota l’atenció d’una estada, per això sempre és recomanable combinar-les amb tonalitats neutres com el gris, beix o blanc, entre altres.

Dissenys de rajoles hidràuliques per a cuina

A Torra sabem que l’artesania és molt valuosa per als nostres clients, per això, fabriquem una a una les nostres peces de mosaic hidràulic per a la cuina amb l’objectiu de destacar en qualsevol ambient de la llar, no només per la seva atractiva pigmentació, sinó també per la seva qualitat, valor que ens caracteritza.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== Torra Baldosas hidráulicas
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== Torra Baldosas hidráulicas

Gràcies a la quantitat de dissenys, una de les tantes característiques d’aquests materials és la seva capacitat de donar originalitat a un espai que, en principi, podria passar desapercebut. Les varies explosions de colors que veiem en aquesta petita cuina, fan veure el canvi substancial que genera la rajola hidràulica. Aquí els tons del mobiliari i parets són gairebé monocromàtics, però el terra canvia totalment l’estil de l’ambient, tornant-lo més fresc i atractiu!

Els terres en blanc i negre o tonalitats grises que té la nostra col•lecció Barcelona triats principalment pels amants de l’estil modern, com aquest exemple il•lustratiu Per als qui prefereixen un estil més conservador que conjuga mobles metàl•lics, fusta i rajoles hidràuliques de disseny tradicional que trenquen amb la rigidesa d’uns certs components i línies rectes brindant calidesa a l’espai, la línea Clàssic Victorian

Rajoles hidràuliques per a cuina

Encara que creguis que a les cuines amb rajoles hidràuliques només hi queden bé aquests materials al seu paviment, moltes opcions per a revestiments surten cada any, com aquesta bonica cuina que ha combinat un disseny atractiu amb rajoles hidràuliques al frontal de la mateixa.

Si t’atreveixes a treure de context aquest material tan versàtil, descobriràs que l’impacte en els ambients de la teva llar està assegurat. Deixa volar la teva imaginació i juga amb els dissenys i colors!

A aquestes alçades és gairebé impossible deixar de prioritzar la força i l’atractiu que aquest tipus de materials li donen als terres i revestiments, sense importar l’estil decoratiu de les habitacions ja que sempre s’adapten a ell, dotant-les d’una personalitat única.

Cal tenir en compte i vigilar l’ocupació excessiva dels colors que regnen en un ambient, així el recomanable per a equilibrar els espais és apostar per sostres i parets en tons neutres, a més d’una decoració amb pocs detalls i mobiliari sobri que acompanyi i no saturi en excés l’habitació.

Un clar exemple és aquesta cuina-menjador, que ha optat per parets blanques i mosaics acolorits, per treure-li neutralitat . L’equilibri perfecte!

Escena9 Prueba en 6K b baixa per blog Torra Baldosas hidráulicas

Les rajoles hidràuliques escauen amb tot!

I a més són perfectes per a aprofitar la divisió dels espais d’una manera súper original.

 

Les nostres Col·leccions Destacades

A tots ens agrada que el nostre espai tingui un aspecte únic

Escena6 Test1B1 Torra Baldosas hidráulicas
Escena ref patchwork baixa resolucio recortada1 e1634282586158 Torra Baldosas hidráulicas
bano gaudi web 7001 e1634282764494 Torra Baldosas hidráulicas
Veure totes les col·leccions