Col.lecció Barcelona

suelos hidraulicos1 Torra Baldosas hidráulicas

La Col·lecció Barcelona és una col·lecció creada per als amants d’un disseny més atrevit i avantguardista de les rajoles hidràuliques. Aquesta col·lecció de terres hidràulics està fabricada bàsicament en tres colors: blanc, negre i gris intentant així aconseguir un toc més modern i minimalista, concretament aquesta col·lecció es compon de 13 models diferents que es poden combinar de manera individual o barrejant-los entre ells el que anomenaríem un Patchwork.

També es poden combinar perfectament amb la nostra gamma de monocolores en coincidir amb els mateixos colors de fons de cada model en les dues col·leccions.

El format estàndard de la col·lecció Barcelona és de 20x20x1,8 cm, consulti’ns per a altres formats

Tota la col·lecció Barcelona és apta per al seu ús en la col·locació per a interior o exterior, encara que si s’utilitzés per a exterior recomanaríem la incorporació en els mosaics hidràulics del nostre tractament Torrastone que ens canvia la seva textura llisa en antilliscant. Cal destacar que aquest tractament compleix la normativa de Classe 3 segons norma UNEIX-*ENV 12633/2003 ANNEX A.

En tota la nostra col·lecció Barcelona garantim un lliurament ràpid i de qualitat que en lliuraments nacionals seria de 48 h a 72 hores exceptuant les illes Balears i Canàries. A més, li oferim la total garantia que les rajoles hidràuliques que subministrem disposen d’un mínim de dos mesos de curació en els nostres centres logístics per a així poder garantir una qualitat òptima dels nostres paviments hidràulics.

Per a la col·locació i manteniment dels nostres sòls hidràulics recomanem consultar les nostres instruccions d’instal·lació i manteniment que facilitem amb el lliurament de les rajoles hidràuliques o bé descarregar-les en el següent enllaç.
Rajoles Mosaics Torra Torra Baldosas hidráulicas Rajoles Mosaics Torra2 Torra Baldosas hidráulicas Rajoles Mosaics Torra3 Torra Baldosas hidráulicas Rajoles Mosaics Torra4 Torra Baldosas hidráulicas Rajoles Mosaics Torra5 Torra Baldosas hidráulicas
Rajoles Mosaics Torra6 Torra Baldosas hidráulicas Rajoles Mosaics Torra7 Torra Baldosas hidráulicas Rajoles Mosaics Torra8 Torra Baldosas hidráulicas Rajoles Mosaics Torra9 Torra Baldosas hidráulicas Rajoles Mosaics Torra10 Torra Baldosas hidráulicas
Ref 200 (A,C,D)